Inför premiären i Div 4 med lagkaptenen

IMG 6811

Med fyra dagar kvar till årets premiär i Div 4 Blekinge har vi tagit några ord med årets lagkapten Niklas Augustsson.


Nu närmar sig premiären mot Asarum, hur är känslan?

Asarum har jag aldrig mött så dem vet jag ingenting om, men känslan är bra. Det är hård konkurrens om platserna i matchtruppen vilket bara är positivt. Några kommer nog bli besvikna men då gäller det att kämpa på och visa att man ska vara med.

Försäsongen startade i början på januari, hur har den varit?
Det har varit mycket folk på träningarna, ibland nästan för många. Men det ska man inte klaga på, man har ju varit med om tvärt om med lite folk på träningar och svårt att få ihop lag. Så är det ju många lag som har det tyvärr. Höjdpunkten på försäsongen var helt klart träningslägret på Cypern där det var skönt att få träna i fint väder och på bra gräsplaner. Matcherna har gått rätt bra tycker jag, med stundtals bra spel. Vi skulle behöva bli lite jämnare och få till det spelet under längre perioder.

Du gör din andra säsong i Nopeln och är utsedd lagkapten i år. Vilka är dina styrkor på och utanför planen?
På planen är det väl att jag pratar mycket. Annars vet jag inte, det får andra bedöma. Jag hoppas det går lite bättre för mig personligen i år när man fått vara hyfsat skadefri. Utanför planen är jag mer tystlåten och håller mig i bakgrunden.

Vad skulle du säga utmärker truppen och föreningen?
Det är finns mycket folk i föreningen som hjälper till runt omkring lagen och ställer upp på olika evenemang, jag har bara positiva saker att säga om föreningen.

Vad tror du om årets säsong resultatmässigt?
Min känsla är att serien är lite vassare denna säsongen än ifjol men det är många lag som jag aldrig har spelat mot förut så det är svårt att säga. Vi slutade ju 4a förra året och har kvar truppen från förra året plus att vi fått in flera duktiga spelare så jag tror vi kan vara med i toppen. Det gäller att vi får en bra start så kan vi nog vara med där uppe.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.