Vände och vann efter strulig start

nyhet041

En strulig första halvlek vändes till en beslutsam andra.

Första tio minuterna radade Nopeln upp chanser och kunde mycket väl ha gjort både ett och två mål. Men sen kommer det en omställning som slutar med en straff för Hasslö. De sätter straffen och efter det är det inte bra. 

 - Det har säkert att göra med att det är en match som vi bara ska vinna egentligen. Vi får för dåligt bolltempo och det blir ängsligt. Så efter första halvlek är vi inte alls nöjda, säger Roger Nilsson.

I andra halvlek är det ett helt annat Nopeln som går ut med mer beslutsamhet. Sätter bollen mer på spelare som är i rörelse.

- Efter 1-1 som är på straff (Hugo som blir neddragen och Adde som slår in den) så är jag inte orolig längre. Vi maler ner dem i andra halvlek.

1-2 kommer efter ett inspel som Hasslö gör självmål på och 1-3 kommer på ytterligare en straff (Hilding som blir neddragen).

- Andra halvlek släpper vi inte till några chanser bakåt och öser på framåt.

 

Hasslö GoIF 
Div 4 Blekinge

1-3

1-0

Kristianopels GoIF
1-0 
 
1-1 Andreas Augustsson
1-2 Självmål
1-3 Andreas Augustsson

Truppen

1. Ricky Mattsson (MV) 2. Andrei Hoara 3. Rickard Nilsson 7. Erik Appelkvist 8. Simon Bosnjak 14. Robin Andersson 15. Hilding Åkesson 17. Dennis Woss 18. Niklas Augustsson (K) 19. Hannes Eriksson 20. Andreas Augustsson

Ersättare 9. Magnus Olsson 10. Filip Berg 11. Hugo Blomkvist 12. Albin Landers 16. Kristofer Berg

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.