Fin höstupptakt för tjejerna

dam15svx600

Nopelns damer slog Ramdala med 6-4(3-2) i gårdagens träningsmatch.

Det var en riktig skön seger mot Ramdala IF på Fågelmara IP, laget som Nopeln har haft så svårt för under de senaste åren.

Visst var det en bara en träningsmatch där inget av lagen hade sin ordinarie laguppställning men våra tjejer behöver inte be om ursäkt för insatsen. Att tvåla till ett stabilt div2-lag är ju alltid härligt!

Matchen började dock sämre än man hade förväntat sig. Ramdala startade klart starkast och Nopeln kom knappt över halva plan och motståndarna ledde rättvist med 2-0 redan efter 20 min. Målen kom till efter missuppfattning/slarv samt dåligt närkampsspel.

Efter cirka 30 minuter in i halvleken började det roliga, som varade hela kvällen ända tills efterföljande korvgrillning.

Nopeln tog över stort sett totalt förutom i slutet av matchen då spelet jämnades ut lite mer.

Visst var vinsten rolig men roligare var dock att tjejerna inte vek ned sig trots den dåliga starten.

Men det roligaste av allt var hur de löste problemen på planen, med lugn i spelet från backlinjen och uppåt samt att man vann mer och mer närkamper under matchens gång.

Många mål framåt, på 5 olika målskyttar är ju också jäkligt roligt.

Även om målskillnaden borde varit större om man ser till spelet.

Målen gjordes av Sara 2st, Verre, Lina, Carro och Madde

De som spelade var: Amanda, Helena, Frida W, Ellen S, Kelly, Julia, Emmie, Lovisa, Carro, Verre, Julia, Madde, Frida K, Lina och Sara.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.