Målrikt mot Hoby

IMG 3746

Nopelns damer vann mot Hoby med 10-0 på Fågelmara IP.

 

Idag ville jag att vi skulle göra många mål och det gjorde ni. 8 olika målskyttar är extra kul. Ulrika, Linda, Lisa, Sarah-Lee x 2, Ellen A x 2, Elin, Sara S och Emmie nätade idag. Spelet är stundtals briljant och det där med mottag-pass har börjat sätta sig hos alla spelare.

 

Ni sågade er igenom Hoby många gånger, vände på spelet och kom runt längs kanterna på ett mycket bra sätt. Trots att vi öste in mål så var det lite för mycket oskärpa vid avslut. Detta behöver vi bli bättre på överlag. Vissa matcher får man inte så många chanser så då gäller det att ta vara på de som bjuds.

 

IMG 3713

 

Ola lade till en variant på kort hörna som blev bra trots att vi inte kört den innan. Detta tyder på att ni börjar bli riktigt bra rent tekniskt för det krävs att man kan hantera bollen på en studsig grusplan när man kör dessa varianter. Idag får alla plus för det är ingen som faller ur ramen när det gäller hur jag vill att ni ska spela. 

 

IMG 3738

 

IMG 3757

 

Laget idag: Natta ( målvakt i första ) Frida K, Sarah-Lee, Ulrika, Steffie, Elin, Linda, Maja, Hanna, Sara S, Sofia ( målvakt i andra ), Jenna, Ellen A, Emmie, Ellen S, Lisa

Huvudsponsorer
bagahskrresort2 intersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.