Äntligen seriepremiär!

glenn

På söndag är det så dags för det vi alla gått och väntat och längtat efter under dom sena vinterkvällarna på gruset, seriepremiär!

Redan säger många och jag är beredd att sälla mig till dom. Det hade verkligen inte skadat om förbundet hade lagt seriepremiären en tio- tolv dagar senare, men nu är det som det är så det är bara att köra på.

Vi har på pappret en tuff inledning, bortamatch mot IF Trion som förra året spelade i Blekingefyran. Trion som har en bra trupp kommer åtminstone i mina ögon att tillhöra ett av topplagen i serien. Liksom nykomlingarna från sexan Kaif som vi möter kommande helg i hemmapremiären följt av ett annat på förhand tippat topplag Atlas.

Tre tuffa matcher men vi kommer givetvis att i första hand lägga allt fokus på premiärmotståndarna. Vi är som bekant nyss hemkomna från ett mycket lyckat träningsläger i Tyskland, där vi fick chansen att svetsa samman truppen lite extra inför säsongen. Många av våra duktiga juniorer har visat framfötterna och kommer att bli extra roliga att följa under året.

Men även dom lite mer erfarna spelarna har visat gott gry och kommer ogärna släppa ifrån sig “sina” platser utan fight. Förra året kantades av långtidsskador på nyckelspelare som Rickard Nilsson och Simon Olausson. Båda återfinns nu i träning och är på väg tillbaka.

Ingen av dom är dock fullt återställda för 90 minuters spel men det går definitivt åt rätt håll. Får vi tillbaka dom och får vara skadefria i övrigt ser det bra ut i truppen. Jag anser själv att jag förfogar över ett härligt gäng grabbar fulla av liv och entusiasm. Vi ser med tillförsikt fram mot säsongen.

Glenn “Ryssen” Wiberg

Sön 12/4 14.00 IF Trion - Kristianopels GoIF

Huvudsponsorer
bagahskrresort2 intersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.