Seger mot "Skäret"

IMGP2869

I dagens träningsmatch mot Drottningskär på grusplanen i Fågelmara lyckades vi till slut vinna med 4-3 efter en varierad insats.

Gästerna började matchen bäst och förde spelet första 15 min där vi hade svårigheter att spela upp bollen från försvarslinjen. Efter dryga kvarten kom vi mer och mer in i matchen och tog över handlingarna. Efter att Skäret gjort 1-0 på en hörna, där vi missade i markeringsspelet, lyckades vi vända på tillställningen med 2 mål innan paus av Rickard x 2 (Nordahl och Nilsson).

Efter att ha flyttat fram positionerna sista 15 minuterna i första kom vi ut i andra och vågade lite mer i passningsspelet. Det gav även utdelning då nämnde Nordahl gjorde sitt andra mål för dagen till 3-1. Efter målet blev vi återigen lite mer passiva och efter en tilltrasslad situation blåstes det straff för gästerna som förvaltades väl, trots att Ricky var nära att rädda. Som om det inte vore nog tappade vi återigen i markeringsspelet i samband med en frispark och Skäret utjämnade till 3-3.


IMGP2864


Vi missade sedan några chanser i slutet av matchen men till slut lyckades Dino avgöra med sitt 4-3 mål i fritt läge då han rundade målvakten. Vinsten var positiv men det kändes onödigt att vi bjöd in gästerna i matchen vid 3-1 då vi borde kunnat stänga till defensivt spelat ut mer offensivt.


Extra plus för dagen till tvåmålsskytten Nordahl som fortsätter att ösa in mål tillsammans med Emil och Simon som svarade för stabila insatser. Gustav N var också stark i sin ytterbacksposition.


Truppen: Ricky Mattsson, Simon Olausson, Mathias Karlsson, Rickard Nilsson, Gustaf Nilsson, Robin Andersson, Andrei Hoara, Andreas Landtreter, Emil Nyström, Dino Kadic, Rickard Nordahl, Kristofer Berg, Daniel Lagerholm, Magnus Olsson.
bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.