F16 till semifinal i DM

ahb21rjg

Klara för semifinal mot IFK Karlshamn.

Söndagens deltagande i DM var mer sett som bra tillfälle att få spela bra matcher mot bra motstånd, detta då vi endast är fyra tjejer i laget som är födda -00. Många spelare deltog och vi rullade så att alla fick mer eller mindre speltid.

Detta visade sig gå mycket bra, vi spelade riktigt bra fotboll både försvarsmässigt och anfallsmässigt. Första matchen mot Lörby/Sölvesborg, och 1-0 kommer efter en ny variant på hörnorna där Isabelle B håller sig framme på rätt position och trycker dit bollen utifrån, det var riktigt snyggt. 2-0 kommer i andra halvlek genom att Alice driver igenom försvaret och placerar bollen i mål. 

Andra matchen spelas mot Asarum, det blir en jämn och tät match, och bägge lag spelar fin fotboll. Här nickar Emma in ett mål som tyvärr blir bortdömt pga en tveksam dömd offside. I denna match kommer vårt enda insläppta mål i hela gruppspelet.

Sista matchen spelar vi mot FK Karlskrona och här är det ingen snack om saken, vi för matchen från start och även hör gör vi mål på hörna genom Bella. 2-0 kommer genom Emma. Även i denna match skapar vi flera fina chanser som med lite skärpa kunde suttit i mål. Men en vinst är en vinst och det räckte för vidare spel. Mycket bra genomfört gruppspel av samtliga tjejer. Nu får vi möta IFK Karlshamn i semifinalen. Den andra semin gör Asarum och Ronneby upp om. 

Laget: Daniella, Wilma, Sofia, Thelma, Linnea, Hilda, Isabelle B, Sol, Thea, Hanna, Sara, Moa, Bella, Isabell O, Manda, Emma, Tilde och Alice.

Huvudsponsorer
bagahskrresort2 intersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.