"En vecka man aldrig glömmer!"

mjcbqhp6

Alice Johansson, Tilde Sandberg och Isabelle Brandt har varit på Elitlägret i Halmstad.

Tjejerna var med om en mycket tuff och fullspäckad vecka, fem träningspass, tre matcher och en mängd föreläsningar. Att bara få använda sin mobiltelefon 20 min om dagen var nog en konst bara det.

Första matchen spelades mot Västmanland där man vann med 2-1. Andra matchen var mot Södermanland och här förlorade Blekinge med 2-0. Sista och tredje matchen blev mot Gästrikland och tjejerna vann med klara 4-1.

Fantastiskt roligt för en så liten klubb som Kristianopels GoIF att få med tre tjejer i truppen.

En resa för tjejerna som säkert inte varit helt enkel känslomässigt med alla dessa utslagningar som skett under vägens gång. Från början var det ca 80 tjejer från öst och väst och sista gallringen kom en vecka innan Halmstad då det endast blev 16 kvar och detta inklusive 2 målvakter.


 

Tilde Sandberg: Det var verkligen den bästa veckan jag varit med om, vi fick bl.a. vara med när Pia Sundhage presenterade truppen till OS. Vi hade många intressanta föreläsningar om spelförståelse och annat. Träningarna och matcherna vi hade var väldigt roliga och lärorika. En vecka man aldrig kommer att glömma!!

Alice Johansson: Det var en oerhört lärorik resa med både skratt och gråt. Det var mäktigt att se alla tränare och ledare i blå/gult (representanter från SvFF) gå mellan planerna och titta på match efter match, träning efter träning med penna och papper. OS-invigningen och allt runt om fotbollen som t.ex trippen till stan i ösregn var också en upplevelse. Det blev känsligt sista kvällen, det var först då man insåg att man aldrig kommer vara med om samma sak igen. Man kan åka på en fotbollscup om och om igen, men elitlägret sker bara en gång och det var svårt att fatta.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.