BLI MEDLEM

DU ÄR VIKTIG FÖR OSS! 

Som medlem i Kristianopels GoIF fyller du en mycket viktig funktion och bidrar starkt till att föreningen ska må bra och för dess utveckling.

Vi tackar och uppskattar mycket att Du som medlem välvilligt stödjer vår förening och dess verksamhet. Vi är ca 350 medlemmar vilket är både glädjande och inspirerande för oss alla.
Medlemskapet ger dig rätt att närvara och rösta på årsmöten och så får du som bor utanför postnummer Fågelmara vår klubbtidning Noplaren hemskickad på posten.

I medlemsavgiften ligger en olycksfallsförsäkring via Folksam som omfattar alla våra spelare och funktionärer ifall någon skulle råka ut för en olycka i vår verksamhet.

Faktura skickas automatiskt ut till alla aktiva. Träningsavgift för alla spelare från det år man fyller 15 år betalas tillsammans med medlemsavgiften. För aktiva spelare ska betalningen vara oss tillhanda senast 31/3.

Medlemsavgifter 2023

1. Stödmedlem 200 kr
2. Spelare under 18 år 300 kr
3. Spelare från 18 år (från det år man fyller 18 år)
500 kr
4. Familj (alla i familjen som bor på samma adress) 700 kr
5. V.I.P (fritt inträde alla matcher, gratis korv o kaffe) 800 kr
Träningsavgift
Träningsavgift för alla spelare från det år man fyller 15 år 700 kr

 

Så här gör du! 

Fyll i formuläret nedan så får du en faktura skickad till dig. 
Inbetalningskort medföljer också första numret av vår klubbtidning Noplaren varje år.

Behandling av personuppgifter (GDPR)

 

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

Wellness Studio Logotyp vitkingspan baga banner whitebagahsintersport huvudcraft huvud