Nopeln bjöd på fin fotboll

 MG 2292

Storseger i damtrean.

Nopeln bjöd på en av årets bästa matcher när Runsten-Möckleby IF B avfärdades med hela 5-0 på Fågelmara IP. Synd för tjejerna att inte fler hade letat sig till IP denna sköna sommarkväll.

Svartgula visade upp ett bra passningspel över hela banan och ägde tillställningen totalt. 
Glädjande med fem mål framåt och en ny nolla bakåt. 

Ebba Johansson är i målform då hon nätade för tredje matchen i rad. Lagets måltjuv (Maria Hillborg) slog till igen och har nu noterats för sex fullträffar. En ovan och chockad målskytt blev vänsterbacken Sofia Johansson med sitt snygga skott från halvla planhalvan. En annan ovan målskytt tillika mittback och lagkapten vid namn Hanna Johansson nickade distinkt in bollen direkt på en fint slagen hörna (nu ensam målskytt i familjen). Ytterligare ett snyggt skott upp i nättaket bjöd Julia Karlsson på! Laget har nu bara släppt in fyra mål på sju matcher! 

MATCHFAKTA

 

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

bagahsintersport huvudcraft huvud