Tillbaka som vinnare igen

MG 2292

Uddamålsseger mot Rockneby

Efter fyra matcher utan seger så kom äntligen en trepoängare när Rockneby besegrades på Dampevallen med 1-2.
Alva Karlsson gjorde matchens första mål via frispark efter 20 minuter. Resultatet stod sig halvleken ut.

Hemmalaget fick en pangstart efter paus då man kunde kvittera redan efter en minut.
Men med kvarten kvar kunde Tilde Sandberg göra det matchvinnande målet.

Nopeln är fortsatt med i toppen och har bara en förlust på 12 matcher!

MATCHFAKTA

07 april 2024

Välbehövlig förstärkning till truppen.

05 april 2024

En annorlunda säsong för rutinerade Rickard Nilsson.

En snabb intervju om premiären och lagets stundande säsong.

03 april 2024

Nu är det klart vilket lag Nopeln möter i den första omgången.

02 april 2024

Välkommen på informationsträff för Matchvärdar 2024. Den 7/4 kl 15 i klubbstugan på Fågelmara IP.

01 april 2024

Efter samråd med läkare slutar Rasmus.

23 mars 2024

Bilder från Åvallens konstgräsplan.

14 mars 2024

Noll gjorda mål och noll poäng i slutspelet.

05 mars 2024

Nopeln möter Jämjö och Karlskrona i slutspelet.

03 mars 2024

Nu söker vi matchvärdar till våra hemmamatcher!

Gustav Åhnstrand är en ung lovande målvakt som kommer från andra sidan länsgränsen.

En seger och en förlust räckte för avancemang.