Trots drömstart - tappade tvåmålsledning

77A9833

Oavgjort mot jumbon.

Tilde Sandberg gav Nopeln en drömstart när hennes skott tog i stolpen och via målvakten in i mål redan efter tre minuter. Annars var det gästerna som hade mycket boll dock utan att skapa några direkta farligheter.
I stället var det hemmalaget som stack upp och var nära att öka på ledningen vid ett par tillfällen, men resultatet stod sig halvleken ut.

Det blev en liknande matchbild i andra halvek men där gästerna hotade mer. Men när Lovisa Johansson behärskat satte 2-0 med 20 minuter kvar trodde många på hemmaseger.
Men gästerna gav inte upp. En reducering kom och när domaren reade ut en straff till gästerna i minut 88 var kvitteringen ett faktum.

MATCHFAKTA

Kristianopels GoIF

2 - 2

Växjö BK (B)

MÅLEN

3' 1-0 Tilde Sandberg
71' 2-0 Lovisa Johansson