44 mål i "fyran" 2021 ansluter

martin

Tre återvändare och en nykomling är klara inför återkomsten till div 4!

Vi kan glatt konstatera att Nopelns herrlag får förstärkning av tre återvändare och en nykomling inför återkomsten till div 4. Noplasonen Hugo Blomkvist återvänder till moderföreningen efter att ha spelat i Jämjö under 2021. Vi är glada att du är "hemma" igen Hugo!

Dessutom återvänder även Dennis Woss och Niklas Augustsson. Niklas spelade i Nopeln säsongerna 2018-2019 och var under 2019 lagkapten när vi slutade på 4:e plats i div 4 innan han valde att gå tillbaka till moderföreningen Gullabo/Gullaboås där han ingått i tränarstaben de senaste två åren. Vi är glada att återigen se dig i gulsvart Niklas!

Dennis Woss spelade säsongen 2019 med oss i Nopeln men valde därefter att gå till moderföreningen Jämjö. Härligt att ha dig i Nopeln igen Dennis!

Utöver ovan spelare är vi väldigt glada att även presentera att Martin Andersson väljer att prova på spel i Nopeln. Martin har trots sin unga ålder (20 år) redan skaffat sig många års erfarenhet från A-lagsfotboll i Jämjö. I Martin får vi en spelare med bra spelförståelse, speed, styrka och målfarlighet. Martin, varmt välkommen till Nopeln!

Sammanfattningsvis så är det fyra väldigt bra spelare som ansluter och som kommer att bidra både på och utanför planen. Värt att nämna är att Martin och Dennis tillsammans gjorde 44 mål i div 4 under 2021. Det är alltid med glädje och stolthet vi välkomnar nya och gamla spelare till Noplafamiljen och Fågelmara IP!

Inför årets säsong presenterar BFF ett nytt upplägg för reservlagsserierna.

För tredje året i rad så testar vi att köra Nopelns matchtips herr digitalt.

Vid årsmötet den 12 mars i klubbstugan närvarade tyvärr endast ett 10-tal medlemmar.

Vidare efter två spännande matcher.

Gruppsegrare efter två vinster.

Julia Printzlow och Hedda Lundin klara för spel i Nopeln.

Damlaget förlorade mot Sjöstaden med 1-5.

  Vi är många som jobbar med vår förening. För att fortsätta detta framgångsrika arbete...

Bilder från träningsmatchen mot Asarum.

Den 12 mars kl 16.00 hälsar vi medlemmar i Kristianopels GoIF varmt välkomna till årsmöte.

Försäsongsträningen i full gång.

Nytt serieförslag placerar Nopeln i div 3 Södra.

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

bagahsintersport huvudcraft huvud