Klara för slutspel i KM

315502455 1346587212781997 8273202544499966758 n

Ett lag utslaget och ett till slutspel.

Nopeln 1 startar mot Karlskrona FC, ett bra lag som tillhör favoriterna i turneringen. Börjar matchen bra och håller ihop försvaret känns dock lite stressat och rörigt i vissa byten. Gör några grova misstag där vi blir straffade direkt. Förlust 3-0.
Nästa match är mot Fjärdsjömåla, här kommer vi igång med ett eget spel där vi rullar runt bollen bra. Vi får lite mer tid på oss i uppspelen och det gynnar oss. Seger 3-0.

Tredje matchen står Lyckå FF för motståndet. Vi blir det bollförande laget och Lyckå ligger på försvar för kontringar. Vi spelar bra i denna match men gör något misstag som straffar oss samt att vi går lite i fällan… Förlust 1-2.

Sista matchen mot redan slutspelsklara Rödeby blir tajt och tuff. Detta är vår klart bästa match för dagen. Sätter försvarsspelet och har ett par chanser på kontringar. Blir dock ett väldigt surt avslut då vi släpper in ett mål med bara 3 sekunder kvar.. Extra surt för Hjalmar som storspelade denna matchen!! Vi blir bättre och bättre ju längre turneringen går, ligger bättre i försvaret och blir inte lika stressade när vi själva ska vårda bollen utan vågar ”vila lite” med bollen.. Vi har ett bra försvarsspel men hamnar lite lågt för att kunna skapa så mycket framåt. Helt klart godkänd insats men med lite flyt så hade vi haft någon poäng till..

LAGET:
Hjalmar Forell, David Olsson, Rickard Nilsson, Hani Islambouli, Simon Israelsson, Gustav Sandgren, Magnus Olsson, Wille Gustavsson, Emil Svensson, Henrik Arvidsson.


Nopeln 2 Går in i turneringen mot Drottningskär. Väldigt stelt och lite krampaktigt i början, kommer igång efter några minuter och vinner med stabila 4-0.
Andra matchen mot Fjärdsjömåla vinns med stabila 6-0. Kunde dock varit mer ifall skärpan hade varit bättre, bommar flera klara chanser. Släpper efter halva matchen och målen börjar trilla in snabbt på slutet..

Tredje matchen mot Trion slutar med 3-1 seger. Släpper in ett mål ikväll, dock ett självmål så vi ska inte vara för missnöjda med det. Självmålet är tränarnas misstag, beroende på om man är hemma eller bortalag spelar man åt olika håll så kan det bli rörigt för en del juniorer(Hugo o Hilding) vilket mål man ska skjuta emot… Även i denna matchen har vi problem med skärpan i avsluten. Känns ändå stabilt då vi inte släpper till några lägen.

Näst sista matchen blir en tajt tillställning mot svårspelade Nättraby, det klart bästa motståndet i gruppen. Det är mycket kamp och många dueller i matchen. Här får även Halle börja arbeta för att hålla nollan och gör några fina räddningar. Blir till slut en stabil 2-0 seger som vi är nöjda med.

Sista matchen vinns mot Rödeby med 6-0. Matchen avgörs tidigt och känslan är att vi spelar av den lite lugnare. Värt att nämna är väl att Eric P lyckas styra in några skott framför mål då han tidigare under kvällen mestadels har stått i vägen för våra avslut.. Islossning?

LAGET:
Sebastian Halle, Jonas Lantto, Hannes Eriksson, Hugo Blomkvist, Hilding Åkesson, Dennis Woss, Erik Andersson, Carl Fagerström, Martin Andersson, Eric Petterson, William Crambè

07 april 2024

Välbehövlig förstärkning till truppen. 

05 april 2024

En annorlunda säsong för rutinerade Rickard Nilsson.

05 april 2024

En snabb intervju om premiären och lagets stundande säsong. 

03 april 2024

Nu är det klart vilket lag Nopeln möter i den första omgången. 

02 april 2024

Välkommen på informationsträff för Matchvärdar 2024. Den 7/4 kl 15 i klubbstugan på Fågelmara IP.

01 april 2024

Efter samråd med läkare slutar Rasmus.

23 mars 2024

Bilder från Åvallens konstgräsplan.

14 mars 2024

Noll gjorda mål och noll poäng i slutspelet. 

05 mars 2024

Nopeln möter Jämjö och Karlskrona i slutspelet.

03 mars 2024

Nu söker vi matchvärdar till våra hemmamatcher!

03 mars 2024

Gustav Åhnstrand är en ung lovande målvakt som kommer från andra sidan länsgränsen.

03 mars 2024

En seger och en förlust räckte för avancemang.

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

Wellness Studio Logotyp vitkingspan baga banner whitebagahsintersport huvudcraft huvud 
Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.