Petersson x2 kör vidare!

peterssons

Nopeln kan med glädje berätta att Stefan och Thomas är klara för en fortsättning. 

Efter två minst sagt speciella säsonger med enkelserier och avancemang till div 4 är klubben mycket nöjda med att Stefan Petersson och Thomas Petersson med sitt engagemang, driv och stora föreningskänsla kör vidare över 2022.

- Samspelet mellan mig, Thomas och övriga har under året i stor sett alltid fungerat perfekt. Beslutet att stanna ytterligare en säsong (och arbeta för topplacering i fyran) var därför relativt enkelt att ta, säger Stefan.

 Försäsongen kommer att innebära tre fotbollsaktiviteter per vecka på konstgräset i Jämjö. Träningspassen planeras med, i huvudsak, bollintensiva övningar för att stärka den gemensamma idén för laget, lagdelen och den enskilda spelaren.​

 - Vi fortsätter arbetet för en positiv stämning vid samtliga aktiviteter, både på och utanför planen. Säsongen 2022 kan bli den säsong vi alla hoppas på, men då krävs att både spelare och ledare kämpar och prioriterar både träning och match samt alltid agerar för lagets bästa. Ingen vet med säkerhet vad årets senarelagda Bosman-period kommer att innebära. Givetvis är vår förhoppning att alla befintliga spelare väljer att stanna kvar, samtidigt som någon eller några väljer att komma och stärka vår redan starka trupp!

 

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

bagahsintersport huvudcraft huvud