Tomas Petersson tar över som huvudtränare

tomas

Förändrade arbetsförhållanden tvingar Stefan Petersson att kliva av.


Stefan Petersson är nu inne på sitt tredje år som huvudtränare för herrarna. Dessvärre har han informerat klubben om att han hastigt fått ändrade arbetsförhållanden vilket medför mer kvällsarbete. Han känner själv att han inte kommer att kunna lägga den tiden som krävs för att fortsätta uppdraget som huvudtränare för herrtruppen.

Vi tycker givetvis detta är väldigt tråkigt då vi har varit och är otroligt nöjda med hur Stefan har lett truppen de senaste åren. Samtidigt är det givetvis så att vi förstår och fullt ut accepterar att arbetssituationen inte går att kombinera med huvudtränarrollen. Ny huvudtränare för herrarna kommer att bli Tomas Petersson. Tomas har varit tränare i föreningen under många år och även de senaste åren varit assisterande tränare.

Detta är en lösning som vi är nöjda med då vi får kontinuitet i ledarstaben och fokus i truppen och föreningen fortsatt kan vara på att fortsätta det arbete som Stefan och Tomas påbörjat under de senaste åren tillsammans. Fortsatt fullt fokus på fotbollen med andra ord! 

När det gäller rollen som assisterande tränare så hoppas vi fortfarande att Stefan ska kunna lösa att vara med i ledarstaben men istället i en assisterande roll som givetvis innebär mindre ansvar och mindre tid än en huvudtränarroll innebär. Stefan har bett om några veckors betänketid då han behöver landa i sin nya arbetsroll och få en tydligare bild av hur mycket tid han kan lägga på fotbollen framöver. Vi kommer därför återkomma om rollen som assisterande tränare inom några veckors tid.

Inför årets säsong presenterar BFF ett nytt upplägg för reservlagsserierna.

För tredje året i rad så testar vi att köra Nopelns matchtips herr digitalt.

Vid årsmötet den 12 mars i klubbstugan närvarade tyvärr endast ett 10-tal medlemmar.

Vidare efter två spännande matcher.

Gruppsegrare efter två vinster.

Julia Printzlow och Hedda Lundin klara för spel i Nopeln.

Damlaget förlorade mot Sjöstaden med 1-5.

  Vi är många som jobbar med vår förening. För att fortsätta detta framgångsrika arbete...

Bilder från träningsmatchen mot Asarum.

Den 12 mars kl 16.00 hälsar vi medlemmar i Kristianopels GoIF varmt välkomna till årsmöte.

Försäsongsträningen i full gång.

Nytt serieförslag placerar Nopeln i div 3 Södra.

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

bagahsintersport huvudcraft huvud