Tre nyförvärv till Nopeln

ygf78fjgmy


Herrtruppen satt inför div 3 2023.


Precis som inför tidigare säsonger har hösten varit en intensiv period med förberedelser inför kommande säsong. Vi har jobbat med att först och främst behålla förra säsongens trupp där vi vann både div 4 och reservlagsserien och sedan krydda den med några nyförvärv.

Tyvärr har Måns Andersson valt att lämna för Lyckå FF vilket givetvis är tråkigt, men vi önskar Måns lycka till i Lyckå och hoppas få se honom i svartgult igen i framtiden! Förutom Måns så är övriga truppen intakt från succesäsongen 2022 vilket vi är väldigt glada och stolta över!

Vi kryddar truppen med tre spännande nyförvärv inför nästa säsong. Från Jämjö ansluter William Crambé och Wille Gustavsson. Båda gjorde en bra säsong i Jämjö förra säsongen trots att Jämjö som lag hade en tung säsong. Två lovande spelare som kommer att utvecklas ytterligare några snäpp med oss under nästa säsong och som vi tror mycket på.

Utöver dessa två så ansluter Johan Axelsson från Ronneby BK. Johan är en erfaren spelare med spel i div 1 och 2 i FKK, och även spel i div 3 med Ronneby BK. En spelare med mycket energi och med vinnarskalle som kommer att bidra med sina kvaliteter både på träning och i match.

Vi hälsar samtliga tre varmt välkomna till Kristianopels GoIF! Nu ser vi fram emot att försäsongen startar upp i början av januari, mer information om upplägget på försäsongen kommer lite längre fram. Under julhelgen kommer vi även ha två lag med i KM och vi hoppas på mycket stöd från er på läktarna.

07 april 2024

Välbehövlig förstärkning till truppen. 

05 april 2024

En annorlunda säsong för rutinerade Rickard Nilsson.

05 april 2024

En snabb intervju om premiären och lagets stundande säsong. 

03 april 2024

Nu är det klart vilket lag Nopeln möter i den första omgången. 

02 april 2024

Välkommen på informationsträff för Matchvärdar 2024. Den 7/4 kl 15 i klubbstugan på Fågelmara IP.

01 april 2024

Efter samråd med läkare slutar Rasmus.

23 mars 2024

Bilder från Åvallens konstgräsplan.

14 mars 2024

Noll gjorda mål och noll poäng i slutspelet. 

05 mars 2024

Nopeln möter Jämjö och Karlskrona i slutspelet.

03 mars 2024

Nu söker vi matchvärdar till våra hemmamatcher!

03 mars 2024

Gustav Åhnstrand är en ung lovande målvakt som kommer från andra sidan länsgränsen.

03 mars 2024

En seger och en förlust räckte för avancemang.

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

Wellness Studio Logotyp vitkingspan baga banner whitebagahsintersport huvudcraft huvud 
Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, och vill därför informera dig om att du genom att använda vår sida ger ditt samtycke till detta.