Tre nyförvärv till Nopeln

ygf78fjgmy


Herrtruppen satt inför div 3 2023.


Precis som inför tidigare säsonger har hösten varit en intensiv period med förberedelser inför kommande säsong. Vi har jobbat med att först och främst behålla förra säsongens trupp där vi vann både div 4 och reservlagsserien och sedan krydda den med några nyförvärv.

Tyvärr har Måns Andersson valt att lämna för Lyckå FF vilket givetvis är tråkigt, men vi önskar Måns lycka till i Lyckå och hoppas få se honom i svartgult igen i framtiden! Förutom Måns så är övriga truppen intakt från succesäsongen 2022 vilket vi är väldigt glada och stolta över!

Vi kryddar truppen med tre spännande nyförvärv inför nästa säsong. Från Jämjö ansluter William Crambé och Wille Gustavsson. Båda gjorde en bra säsong i Jämjö förra säsongen trots att Jämjö som lag hade en tung säsong. Två lovande spelare som kommer att utvecklas ytterligare några snäpp med oss under nästa säsong och som vi tror mycket på.

Utöver dessa två så ansluter Johan Axelsson från Ronneby BK. Johan är en erfaren spelare med spel i div 1 och 2 i FKK, och även spel i div 3 med Ronneby BK. En spelare med mycket energi och med vinnarskalle som kommer att bidra med sina kvaliteter både på träning och i match.

Vi hälsar samtliga tre varmt välkomna till Kristianopels GoIF! Nu ser vi fram emot att försäsongen startar upp i början av januari, mer information om upplägget på försäsongen kommer lite längre fram. Under julhelgen kommer vi även ha två lag med i KM och vi hoppas på mycket stöd från er på läktarna.

Nytt serieförslag placerar Nopeln i div 3 Södra.

Varsågoda! Här bjuder vi på en gäng bilder från lördagens träning! 

Bara smålandslag väntar för Nopeln.

Vill du bli en hjälte och hjälpa oss vid våra hemmamatcher? 

  Nopeln vinner KM i futsal 2022! 

Ett lag utslaget och ett till slutspel.

Tack för ett fantastiskt 2022!

Nopeln deltar med två lag 26/12 i Brinova Arena.

Herrtruppen satt inför div 3 2023.

Johannes Landtreter klar som assisterande tränare! 

Den 23 december börjar julen med Bingolottos traditionella Uppesittarkväll. Du kan även köpa...

Den ideella ryggraden i idrottsrörelsen har fått sig en knäck efter pandemin.

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

bagahsintersport huvudcraft huvud